GOD SERVICE

Dental Kompagniets klare målsætning er at tilbyde markedets bedste service. Det er den gode service, vi lever for, og med mange års erfaring i branchen står vi godt rustet til at opfylde vores mål.

Vi minimerer klinikkens driftsstop

Vores vigtigste opgave er at sikre klinikkens drift. Dette gøres ved løbende vedligeholdelse af klinikkens udstyr og hurtig respons på akutte problemer. Vi garanterer at påbegynde reparationen inden for 2 timer i region Syddanmark og region Sjælland.

Når uheldet er ude

Hos Dental Kompagniet ringer du direkte til en erfaren servicetekniker, som sørger for, at de nødvendige dele til løsning af opgaven bliver medbragt. I langt de fleste tilfælde løser vi opgaven i første forsøg og sparer kostbar tid ved at sikre driften på klinikken.

Fast rådgiver/servicetekniker

Hos Dental Kompagniet tilknyttes en fast rådgiver/servicetekniker til din klinik. Det er derfor altid den samme, der har ansvar for opfølgningen af opgaven.

Lad os klare det hele

Dental Kompagniet tilbyder håndværkerservice. Vi samarbejder med et team af håndværkere og tilbyder at stå for al vedligeholdelse på klinikken. Du ringer til os, og vi vurderer, hvem i vores netværk der er bedst til at løse opgaven. Vi står for rådgivning og planlægning i forhold til klinikkens specialudstyr og drift.

Eget værksted

Vi har eget værksted, hvor alt i reparationer udføres. Ved reparationer og løbende vedligehold tilbyder vi gratis låneudstyr.