Service

Det er vores klare målsætning at tilbyde markedets bedste service. Det er den gode service, vi lever for, og med mange års erfaring i branchen står vi godt rustet til at opfylde vores mål.

Vi minimerer klinikkens driftsstop

Vores vigtigste opgave er at sikre klinikkens drift. Det gør vi ved løbende vedligeholdelse af klinikkens udstyr og hurtig respons på akutte problemer. Vi garanterer at påbegynde reparationen inden for 2 timer i region Syddanmark og region Sjælland.

Når uheldet er ude

I kan altid få fat i en erfaren servicetekniker, som sørger for, at de nødvendige dele til løsning af opgaven bliver medbragt. I langt de fleste tilfælde løser vi opgaven i første forsøg og sparer kostbar tid ved at sikre driften på klinikken.

Fast rådgiver/servicetekniker

Vi tilknytter en fast rådgiver/servicetekniker til jeres klinik. Det er derfor altid den samme, der har ansvar for opfølgning af opgaven.
Find jeres rådgiver/servicetekniker under Kontakt.

Lad os klare det hele

Vi tilbyder håndværkerservice. Vi samarbejder med et team af håndværkere og tilbyder at stå for al vedligeholdelse på klinikken. I ringer til os, og vi vurderer, hvem i vores netværk der er bedst til at løse opgaven. Vi står for rådgivning og planlægning i forhold til klinikkens specialudstyr og drift.

Eget værksted

Vi har eget værksted, hvor vi udfører alt i reparationer. Ved reparation og løbende vedligehold tilbyder vi gratis låneudstyr. Udfyld reparationssedlen, og send den med udstyret til reparation.

Telefonisk og online vejledning

Vi står altid klar med vejledning over telefon eller TeamViewer, når I har behov for det. Ring til os på +45 70 70 77 70. eller kontakt din servicetekniker direkte. Du finder vores kontaktinformationer under Kontakt.