Skip to main content

Er du serviceminded med et skarpt øje for fejlfinding og reparation af teknisk udstyr? Og trives du i et dynamisk miljø med højt til loftet? Så̊ er du måske Dental Kompagniets nye servicetekniker.

Om stillingen

Vi tilbyder et job med høj grad af selvstændighed, hvor din vigtigste opgave er at sikre den enkelte tandkliniks drift ved at levere hurtig service i høj kvalitet. Du vil køre rundt til tandklinikker i hele landet for at servicere bl.a. autoklaver, røntgenudstyr, roterende instrumenter og mindre dentaludstyr.

Dine primære opgaver vil være:

  • support hos tandlæger – servicere, fejlfinde og reparere dentaludstyr på tandklinikkerne
  • montere nyt udstyr på tandklinikkerne
  • give mindre tilbud og prisoverslag til kunder
  • løbende servicere kunder pr. telefon
  • udfylde ordrer i e-conomic.
Dine kvalifikationer og kompetencer

Fagligt har du en teknisk baggrund med en relevant uddannelse som f.eks. elektriker, finmekaniker, elektromekaniker, elektroniktekniker eller automatiktekniker.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra branchen og kender til brugen af autoklaver, men det er ikke et krav. Uanset din faglige baggrund, vil du blive oplært af en af vores serviceteknikere og blive introduceret for Dental Kompagniets værdier.

Som person er du udadvendt og forstår at møde kunden i øjenhøjde. Du er hjælpsom med en positiv tilgang til opgaverne, og du kan arbejde selvstændigt og overholde deadlines.

Det er vigtigt for dig, at din arbejdsplads har succes, og du yder gerne en ekstra indsats for at hjælpe kunden med at opnå den mest optimale løsning.

Du vægter fællesskabet højt og trives i en mindre virksomhed, hvor der ikke er langt fra medarbejder til leder, og hvor tonen er uformel.

Ansøgning og ansættelsesvilkår

Afhængig af din bopæl vil du enten blive tilknyttet afdelingen i Odense eller i Ringsted.

Der er tale om en fuldtidsstilling med en typisk arbejdstid fra kl. 08.00-16.00. Du får en attraktiv lønpakke med pension, sundhedsforsikring og egen servicevogn.

Ansøgningerne behandles løbende. Tiltrædelse hurtigst muligt, men der ventes gerne på den rette kandidat.

Har ovenstående fanget din interesse, så send hurtigst muligt din ansøgning og dit CV til joha@odense.dk

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Kenneth Fogh Rasmussen på tlf. 60 13 82 86 eller kenneth@dentalkompagniet.dk.

Om virksomheden

Dental Kompagniet er grundlagt af Kenneth og Thomas i 2013 på Fyn. Vi sælger og servicerer dentaludstyr, specialiserer os i totalentrepriser i forbindelse med ombygning, renovering og opførelse af nye klinikker, og foretager reparationer på eget værksted. Vi har en klar målsætning om at levere markedets bedste service til tandklinikkerne.

Vi kører i det meste af landet, men primært Region Syddanmark, Region Sjælland og hovedstadsområdet. Vores hovedkontor ligger i Odense, og i vinteren 2022 åbnede vi en afdeling i Ringsted.

Du kan læse mere om Dental Kompagniet på vores hjemmeside https://www.dentalkompagniet.dk/.