Skip to main content
Den 3. oktober 2023 fra kl. 17.30-20.00 holder Dental Kompagniet, EltiDent og Spar Nord kursusaften for tandlæger og tandplejere, der ønsker at lære mere om sund økonomi på klinikken og i pensionstilværelsen, optimering af implantatbehandlinger og løsninger på røntgenproblemer.

Program:
17.30-18.30: Tapas, vin, øl, vand og mulighed for at netværke.

18.30-19.00: Spar Nord sætter fokus på god økonomi hele livet. Erhvervsrådgiver Lise Andersen stiller skarpt på klinikkens drift. Lise får selskab af private-banking-rådgiver, som fortæller om, hvordan du skaber det bedst mulige udgangspunkt for at fortsætte en god økonomi, når du går på pension.

19.00-19.30: EltiDent har fokus på genopbygningsmaterialer og præsenterer produkter, der kan anvendes til at optimere helingsprocessen samt assistere i genopbygningen af både blødt og hårdt væv. På den måde bliver du gjort opmærksom på mulighederne for at forbedre patientens forhold inden en eventuel implantatoperation og sikrer dig den bedst mulige løsning.
Ydermere får du også information om produkter, der kan garantere, at dit implantat er ordentligt osseointegreret, inden dette belastes.

19.30-20.00: Dental Kompagniet informerer om de produkter og servicer, som de tilbyder tandklinikker i hele landet. De sætter særligt fokus på dentalmikroskoper, samt hvilke problemer I kan opleve med jeres røntgen, og hvordan i løser dem.

Lokation: Dental Kompagniet, Lucernemarken 8, 5260 Odense S.
Pris: Gratis, men ved udeblivelse opkræves et gebyr på 495 kr.
Tilmelding: Senest d. 24/9 til Lise Andersen på mail lid@sparnord.dk. Oplys navn på deltager(e), telefonnummer og mailadresse.
Der er et begrænset antal billetter. Ved færre end 12 tilmeldte aflyses arrangementet.