Skip to main content
Vores kommunikationsansvarlige løber stærkt lige for tiden. Derfor søger vi en studentermedhjælper, som kan hjælpe os med virksomhedens markedsføring.

Vi søger en studerende, som kan hjælpe med vores B2B markedsføring. Dit primære arbejdsområde vil være vores digitale markedsføring via hjemmeside, webshop, nyhedsbrev og sociale medier, men der vil til tider også være opgaver med at udarbejde materiale til printet kommunikation samt anden markedsføring ifm. messer og faglige arrangementer.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at

  • vedligeholde virksomhedens LinkedIn
  • udarbejde nyhedsbreve og tilbudsmails (vi anvender Ubivox til at udsende nyhedsbreve)
  • opdatere hjemmesiden og webshoppen med kampagner, nyheder, videoer m.v. (vi arbejder med WordPress og WooCommerce)
  • udarbejde design til flyers, plakater o.l.
  • planlægge og udarbejde markedsføringstiltag ifm. messer, kurser og andre arrangementer.

Dine kvalifikationer
Vi søger en medarbejder, som kan arbejde struktureret med markedsføring, som har mod på at udvikle vores digitale markedsføring, som kan levere løsninger, der fanger kundernes opmærksomhed, og som trives med at skrive fangende tekster og arbejde med billeder og videoer.

Vi forventer, at du er i gang med en relevant uddannelse inden for kommunikation, markedsføring, digital konceptudvikling e.l., og har stor forståelse for digital markedsføring. Du behøver ikke at have erfaring inden for WordPress, e-mail marketing eller Adobe-pakken, selvom det vil være en fordel. Til gengæld forventer vi, at du har en god digital forståelse og hurtigt sætter dig ind i nye digitale programmer og systemer.

Vi har en uformel struktur, hvor alle giver en hånd med, hvis der er behov for det. Det er derfor vigtigt, at du er imødekommende, har en god portion gå-på-mod og ikke er bleg for at give en hånd med, hvis der er brug for ekstra hænder til f.eks. at sende pakker eller tømme opvaskeren.

Du kommer til at arbejde tæt sammen med vores kommunikationsansvarlige, men du vil få dine egne ansvarsområder, og du skal derfor også trives med at arbejde selvstændigt.

Ansøgning og ansættelsesvilkår
Stillingen er på 8-10 timer om ugen, som skal ligge mellem kl. 8-16 i hverdagene. Virksomheden er fordelt på to lokationer i Odense og Ringsted, og din arbejdsplads bliver på hovedkontoret i Odense, hvor du kommer til at sidde i vores administrative afdeling. Vi tilbyder stor fleksibilitet, så du kan få det til at passe sammen med studiet. Du får stillet pc og telefon til rådighed i arbejdstiden under din ansættelse. Ansættelsen kræver, at du kan fremvise bevis på, at du er aktiv studerende.

Lyder det som noget for dig, så send os en ansøgning og dit CV til mail@dentalkompagniet.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Astrid Vestergaard på tlf. 27 84 97 55 eller astrid@dentalkompagniet.dk.
Læs mere om Dental Kompagniet på vores hjemmeside https://www.dentalkompagniet.dk/ eller besøg os på LinkedIn.

Medarbejdere i Dental Kompagniet

Bliv en del af et stærkt fællesskab